Blog

Jocuri Gratis Book Of Ra Deluxe

Jocuri Gratis Book Of Ra Deluxe

Acest joc cu temă egipteană veche vă permite să explorați si să descoperiți comorile ascunse ale faraonilor. Întrucât avem de-a face cu un joc de pacanele 7777 destul de vechi, nu o să găsim runde bonus sau funcții foarte complexe. Există totuși funcția gamble care oferă posibilitatea dublării câștigului dacă se ghicește culoarea unei cărți. În acest joc de pacanele 777 poți folosi funcția gamble de până la 5 ori, ceea ce înseamnă că poți să îți multiplici câștigul de 5 ori.

Pentru simbolul wild primești rotiri gratuite, pentru scatter primești jocuri bonus. Furnizorul a lansat două versiuni ale slotului – demo și real. Jucătorii care doresc să se familiarizeze cu aparatul pot joaca book of Ra deluxe gratuit.

Recomandat, chiar dacă doar pentru un joc scurt, jucat într-o manieră curioasă. Book of Ra Deluxe 6 a avut un succes uriaș la momentul lansării sale și a depășit pentru scurt timp popularitatea jocului deluxe. Punctul său forte este că oferă jocul atât în versiunea clasică deluxe, cât și în versiunea cu 6 role, permițând jucătorului să experimenteze ambele moduri de joc fără a schimba aparatul. Novomatic i-a dat o a doua viață acestui slot, îmbunătățind grafica acestui joc extrem de popular. Slotul este bazat pe aceleași 5 tambururi și 3 rânduri, însă de information asta oferă doar 10 linii de plată.socializare asupra

jocuri gratis book of ra deluxe

Castigurile vor veni atunci cand reusesti sa formezi combinatii de diferite simboluri. Cele mai slabe castiguri sunt aduse de simbolurile cartilor de joc, de la 10 la A. In schimb, simboluri precum Scarabeul, Statueta, Faraonul si Barbatul iti vor furniza premii mult mai importante.

Pentru un joc clasic, suntem surprinși în mod plăcut prin tematica din Book of Ra slot. Spre deosebire de jocurile cu fructe și șeptari, avem de-a face cu o poveste aparte. Jocul ne înfățișează aventurile unui explorator pornit în căutarea de comori în Egipt.

Indiferent de varianta de joc aleasă, pe bani sau Book of Ra Deluxe 6 gratis valorile simbolurile sunt aceleași. Mai jos vom enumera toate simbolurile cu plățile acestora. Este un slot cu 5 position, 9 linii de plată și RTP de ninety five,07%. Valoarea maximă a câștigului este de 1 milion de monede.

Îl veți găsi pe site-uri de elită de cazino, și puteți încerca experiența gratuit și sigur, prin previzualizarea modul demo înainte de rulare. Vestea bună ecă și azi continuă să atragă jucătorii ce apreciază jocurile clasice, iar varianta Book of Ra deluxe e mult îmbunătățită vizual.

Jocuri Asemanatoare Cu Book Of Ra Traditional

Printre simboluri găsim elementele din cărțile de joc, dar și faraoni, exploratorul nostru și alte zeități. Book of Ra Deluxe este o versiune îmbunătățită a legendarului slot Book of Ra 6 de la furnizorul Novomatic. În comparație cu jocul unique, putem observa apariția unor linii de plată suplimentare și un design îmbunătățit al afișajului. Modificările cosmetice au afectat pictogramele simbolurilor și rolelor de joc, în timp ce toate animațiile au fost păstrate. Designul panoului de control s-a schimbat – acum a devenit mai convenabil și mai funcțional. De asemenea, furnizorul a adăugat un mod de rotiri rapide. Grafica excelenta, coloana sonora si mecanismele de joc inovatoare au mentinut jocul in fruntea clasamentului jocurilor de pacanele online.

Descifrează hieroglifele și ele te vor duce către digital camera secretă. Este un joc disponibil pe zece linii de plată ajustabile, pe care poți miza între 0.10 și 200 RON. Slotul aparține unuia dintre cei mai cunoscuți provideri, GreenTube, cu o experiență de câțiva zeci de ani în spate. Volatilitatea este medie, RTP ninety five.10%, iar întreaga acțiune se poartă pe cinci position a câte trei simboluri fiecare. În jocul de pacanele Book of Ra există posibilitatea de a juca până la 9 credite pe fiecare din cele 9 linii de plată. Asta înseamnă că în total poți paria între 1 și 81 de credite la fiecare rotire. Numărul redus de linii de plată și simplitatea elementelor de joc fac din Book of Ra un joc de pacanele 7777 care îmbină foarte bine relaxarea cu șansele de câștig.

Totuși pe web sunt anumite cazinouri online care oferă chiar și 200 de sloturi video diferite dintre care o mare parte sunt jocuri ca la aparate cu speciale. Book of Ra Deluxe este unul dintre acele jocuri cu păcănele cu multe caracteristici speciale ce aduce de fapt acele premii mari pentru care el este renumit în întreaga lume. Există în cadrul jocului un simbol scatter, reprezentat de cartea lui Ra, care îți va deschide calea către specială sau runda bonus. Spre exemplu, minim 3 astfel de simboluri pe position îți aduc 10 rotiri gratuite, dar și activarea unui simbol expandabil ce te ajută să îți crești și mai mult șansele de câștig.

Sloturile cu volatilitate ridicată au, de obicei, un RTP mai mic, iar o valoare RTP ridicată înseamnă că volatilitatea este probabil să fie mai mică. Scopul jocului de pacanele 7777 este să aliniem între 2 și 5 simboluri identice pe linii, de la stânga la dreapta. Cartea aurie Book of Ra are rol de simbol wild și poate înlocui orice alt simbol pentru a completa o linie câștigătoare.

Sloturile cu volatilitate redusă îți allow să câștigi des, dar cu recompense mai puține. Creat pentru sesiunile de joc mai lungi, acest tip de slot este excellent pentru jucătorii care doresc să se relaxeze și să joace mai mult timp cu pariuri minime. Cu o frecvență satisfăcătoare a câștigurilor și un risc scăzut de a pierde prea mulți bani, veți avea parte de o experiență sigură și prelungită. Câștigul este factorul care definește câștigul maxim pe care îl poți obține în jocul de aparate.

Jucătorul primește în Book of Ra 10 Rotiri Gratuite. Cel mai important simbol în Book of Ra Deluxe gratis este cartea. În primul rând, ea este simbolul wild al jocului, putând să le înlocuiască pe toate celelalte în combinațiile câștigătoare. De asemenea, este necesar să-ți alegi valoarea monedelor, cu cea maximă fiind de a thousand. Pariul pe linie poate fi de între 1 și one hundred de credite și poate fi schimbat în meniul Pariu/Linie. În cele din urmă, apasă pe butonul de rotire pentru a învârti tamburii slotului Book of Ra Deluxe Novomatic. Cel de rotire automată activează modul automat, iar butonul Paytable îți afișează tabela cu plăți.

Recomandat tuturor jucătorilor cărora le place adrenalina. Dupa ce ti-ai setat pariul de la butonul “Miza totala”, esti pregatit sa dai drumul aventurii story la Book of Ra Deluxe. Nu uita ca poti incepe de la un pariu minim de 0.10 RON, aspect necessary daca nu iti doresti sa investesti prea multi bani.

Pentru a începe jocul, apăsați butonul „Start”.quo;. Simbolul Expandabil apare numai în timpul rundei de rotiri gratuite și se alege în mod aleatoriu. Va ocupa three poziții pe role, iar valoarea câștigului se va multiplica grație prezenței sale. Book of Ra îndeplinește rolul de Wild și Scatter, așa că îți oferă atât un câștig, cât și 10 rotiri gratuite. Se bucură de caracteristica de substituire a tuturor celelalte semne de pe function (mai puțin simbolul expandabil în timpul rundelor gratis). Book of Ra Deluxe este un slot lansat pe piata de Novomatic , in aprilie 2008, ca o continuare la deja celebrul joc Book of Ra.

Book of Ra varianta deluxe îți oferă ocazia de a explora din nou Egiptul Antic, de data aceasta pe 10 linii de plată. Simbolurile au rămas aceleași, combinațiile câștigătoare se formează tot cu 3 simboluri identice, dar valoarea câștigului este acum de 10000x miza. Semnele se împart în simboluri cu valori mici (10, J, Q, K și A) și cu valori mari (scarabeul, Isis, sarcofagul faraonului, exploratorul și Cartea lui Ra).

Acum că ai ales varianta Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate pe care o vei juca, următorul pas este selectarea mizei. Controlul mizei este făcut din partea stângă a meniului de sub position, în partea dreaptă găsim butonul de start atunci când suntem gata să începem să rotim. Înainte să dăm start jocului, trebuie să profităm de opțiunile specifice Book of Ra Deluxe 6 online. Simbolurile din acest joc Book of Ra sunt generale (cărți de joc) și individualizate (explorator, statuie faraon, scarabeu, statuie zeiță egipteancă și cartea zeului Ra). Valorile de câștig se modifică în funcție de miza plasată. De exemplu, la cinci simboluri cu Exploratorul primești 5000 de monede la miza minimă și 1,000,000 de monede, la miza maximă.

Generatorul de numere aleatorii licențiat permite un proces de joc onest. Novomatic deține toate certificatele necesare pentru a dovedi fiabilitatea companiei și siguranța sloturilor sale. Unele dintre cele mai renumite sloturi sunt Sizzling Hot, Book of Ra, Dolphin’s Pearl, Lord of the Ocean, Lucky Lady’s Charm și versiunile lor îmbunătățite Deluxe. Activarea celei de-a șasea position presupune dublarea mizei, ceea ce, să recunoaștem, reprezintă un dezavantaj, însă în același timp îți deschide o serie de posibilități noi. Jocul Book of Ra are o secţiune ce conţine informaţii legate de reguli, simboluri şi, mai important, despre coeficienţii de multiplicare a câştigului pentru fiecare simbol în parte. Daca insa rotirile gratuite vor fi redeclansate, atunci se va alege unsimbol bonus extra.

Atenție! Joacă Book Of Ra În Mod Responsabil

Acesta insa poate fi modificat si poti activa intre 1 si 10 linii de plata. Va oferi o oportunitate de a juca cteva sau toate c? Acest lucru nu poate fi un pariu grozav, dar v? Continuând spre partea de sus, avem statueta zeului egiptean și scarabeul. Designul acestor simboluri este același cu cel din versiunea Deluxe a Book of Ra, fără a se schimba câtuși de puțin. Câștigul pentru găsirea a cinci simboluri este de 20 de monede. De asemenea, aceste simboluri plătesc dacă sunt găsite doar de două ori.

Din experienta noastra, jocurile in browser se mai pot bloca, dar aplicatiile te ajuta sa ai o experienta superioara, fara sa te enervezi la fiecare intrerupere. Aplicatiile de la Superbet sau Betano primesc destul de multe laude, asa ca ar fi optiuni viabile. Considerat unul dintre sloturile care au influențat industria de păcănele la nivel international, Book of Ra Delux a fost un deschizător de drumuri. Tematica jocului a fost preluată ulterior și de alți furnizori de sloturi, numai că până în prezent, niciun titlu nu a reușit să egaleze performanțele acestui joc. Chiar și astăzi, Book of Ra Delux rămâne numărul 1 în topul sloturilor de aventuri!

În tabelul de mai jos vezi lista simbolurilor slotului online Book of Ra 6. Pentru a mări suspansul premiilor, Book of Ra Deluxe gratis are și o funcție specială de pariu. În timpul acesteia, va trebui să ghicești culoarea cărții de joc. Dacă te confrunți cu anumite probleme legate de jocurile de noroc, oprește-te, folosește mijloace de auto restricție și apelează la organizații specializate. Toate drepturile rezervate – Joc Pacanele – jocuri păcănele online gratis Copyright © 2022. În funcție de cazinoul online, acest jackpot poate fi fie progresiv, fie static.

Tocmai din acest motiv ți-am recomandat să optezi pentru varianta gratuită a jocului într-un cazinou. În acest fel vei vedea că de aceea există RNG – pentru ca egalitatea de șanse și modul de joc să fie același, indiferent că joci pe bani sau gratis.

Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să faci câteva învârtiri cu un pariu mai mic de 1 € și să vezi dacă simbolurile de carte apar frecvent. În cazul în care nu apar în primele învârtiri, schimbă aparatul. De câteva luni, această versiune a jocului este disponibilă și în varianta cabinetului digital și, prin urmare, poate fi jucată și în cazinourile fizice, nu doar în cele online.

  • Plățile nu sunt atât de frecvente atunci când joci astfel de jocuri.
  • Jocul este disponibil direct în browser-ul de web sau puteți descărca software-ul cazinoului înainte de a miza.
  • Jocul nu oferă câștiguri la fiecare rotire, dar atunci când o face, o face în stil mare.

Jocuri ca la aparate Book of Ra™ Deluxe se adresează tuturor jucătorilor, atât celor care intră in joc cu bani puțini, cât și celor care sunt dispuși să plătească bani mulți pentru o rotire. Principala atracție a jocului de păcănele Book of Ra Deluxe este sistemul de bonusuri “Bonus Feature”. Runda bonus este una foarte profitabilă, fiind un atu essential al jocului Book of Ra free. În primul rând, multe jocuri clasice nu au deloc rundă bonus (ex. Sizzling Hot, Super Hot). Apoi, runda bonus din Book of Ra slot este atractivă chiar și în fața celor ale unor jocuri mai noi. Atât de profitabilă încât a rămas până în ziua de azi una din cele mai râvnite. Astfel, Book of Ra Deluxe free play este perfect pentru cei care urmăresc jocuri simple, dar profitabile.

Condițiile pentru a câștiga o sumă frumoasă sunt toate prezente în acest VLT. În plus, putem spune că până și simbolul lui Ra arată un pic diferit față de cum eram obișnuiți. Pe scurt, Book of Ra Temple of Gold va aduce o nouă gură de aer proaspăt pe scenă. Per total, este o versiune foarte distractivă a jocului. Încep prin a spune că, în Italia, versiunea cu jackpot va fi foarte greu de găsit. Există o varietate de jocuri în aceeași gamă, atât la Novomatic, cât și la alți producători (Play’n Go a lansat seria de jocuri cu Rich Wilde și Book of Dead).

In acest fel nu doar ca iti vei creste sansele de a inregistra castiguri, insa poti prinde chiar si 6 simboluri identice, iar in acest caz profitul va fi unul pe masura. O alta varianta “deluxe” a acestui joc este Book of Ra Deluxe 6. Ceea ce trebuie sa cunosti despre aceasta versiune este faptul ca ea iti permite sa activezi o rola de joc suplimentarasi astfel sa ajungi in complete la 6 coloane de joc. In ceea ce priveste simbolurile speciale in cadrul acestui video slot exista unul singur si anume “Book of Ra”, un simbol reprezentat printr-o carte.

Sfânt Acest tip de scarabeu auriu avea o semnificație aparte în Egiptul antic unde mulți oameni obișnuiau să poarte amulete ce îl reprezentau, pentru noroc și protecție. Că veni vorba de noroc, vă puteți aștepta la recompense similare atunci când descoperiți cinci imaginile identice. Profitul ar fi de seventy five de ori miza, în timp ce four scarabei produc un revenue de 10 ori suma investită. Dacă găsiți numai trei scarabei, veți câștiga de trei ori suma, iar doi vă vor returna jumătatea banilor investiți. Book of Ra e doar unul din multele jocuri inspirate de Egipt, faraoni și piramide, însă tema și povestea din spatele său vor fi deosebite. Culorile alese și sunetele ce marchează fiecare rundă câștigătoare crează o atmosferă propice jocului.

Seria de jocuri Book of Ra a fost mereu printre cele mai favorite ale jucatorilor, novomatic adaptand mereu cele mai noi sisteme si moduri de joc atractive. Devino un explorator, roteste si descopera comorile din BOOK OF RA DELUXE 10 ONLINE la cele mai bune cazinouri din lista noastra, alaturi de un bonus de bun venit. Simbolurile scatter declanseaza un bonus de rotiri gratuite, un simbol poate fi extins pe ambele function. Castigurile sunt calculate de la stanga la dreapta. Poți câștiga 10 rotiri gratuite la acest slot, în timpul cărora se activează și simbolul expandabil. În afara acestor caracteristici, runda Gamble oferă șansa dublării câștigului. Se joacă în mod tradițional, jucătorul trebuind să indice în mod corect culoarea cărții de joc (roșu sau negru).

Păcănele Book of Ra este unul din jocurile de sloturi online care au făcut istorie. Jocul creat de cei de la Novomatic a doborât recorduri peste recorduri în materie de popularitate și este chiar și în ziua de azi unul din cele mai îndrăgite sloturi. Jocul este unul simplu și totuși plin de surprize, promițând câștiguri foarte atractive. Cartea de Aur are rolul de simbol scatter și wild, ceea ce înseamnă că va fi foarte necessary. E suficient să găsiți 3 imaginile de un fel pe o linie pentru a activa runda bonus. Aici începe distracția deoarece puteți câștiga 10 rotiri gratuite și veți activa o funcție specială care poate produce câștiguri fabuloase. Cartea de Aur Book of Ra are de asemenea rolul de a genera câștiguri minime de 18 ori miza, sau a hundred and eighty în cazul în care găsiți patru semne identice.

Alte variante sunt Book of Ra 2 și Book of Ra Deluxe 2. Dar nu cred că are rost să mai vorbim despre acestea, deoarece diferențele față de varianta originală a jocului, cea despre care am vorbit în prima parte a articolului, sunt destul de mici. De regulă este vorba mai mult de grafică și efecte sonore, și poate maxim de o linie de câștig în plus sau mici diferențe la procentul de plată și câștigul per linie. Dar în principiu sunt genul de lucruri care la o primă vedere rapidă sunt greu de observat cu ochiul liber. În primă fază se selectează liniile de plată, după care este setată valoarea pariului cu butonul BET. Jocul dispune şi de opţiunea MAX BET, destinată celor care nu au o problemă să joace cu sume mari. Prin activarea acestui buton se plasează automat pariul maxim pentru numărul de linii selectate.

RTP descrie câți bani cheltuiți de jucător se vor întoarce la acesta după un anumit timp petrecut în joc. Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat “START” pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Pentru ca acest video slot poate fi jucat cu o miza minima per rotire de numai zero.10 RON.

Grafica sa colorată, rundele bonus și sunetul îl recomandă între jocurile Novomatic. L-am încercat atât pe bani reali cât și virtuali, pe mobil și tabletă. Dacă optați în favoarea variantei clasice, vă veți bucura de atmosfera jocului produs în 2005 și veți aprecia poate și mai mult calitatea acestui slot clasic. Pe de altă parte, aveți opțiunea de a încerca ceva nou și diferit, atunci când optați pentru Book of Ra Deluxe, un joc nou și cu grafică îmbunătățită.

Mecanicile sunt practic identice, deci nu veți avea probleme în a vă deprinde cu variantele noi ale acestui joc. Așa cum menționam anterior, Book of Ra clasic și Deluxe sunt aparate cu o poveste interesantă și grafică ce o pune în valoare. Vizual, acesta jocurile frumoase de pe piață, cu o temă originală și animații ce țin jucătorii în priză. Pentru cei care au avut șansa să joace multe jocuri inspirate de Egiptul antic, probabil că Book of Ra să pară puțin depășit referitor la grafică. Acest lucru se întâmplă pentru că jocul a fost lansat cu ceva timp în urmă și folosește o tehnologie veche. RTP sau procentajul de plată este o măsură a plății potențiale a jucătorului în procente. Cu cât procentul RTP este mai mare, cu atât jucătorul poate câștiga mai mult pe termen lung.

Posibilitatea de redeclanșare a specialei este un plus pentru oricare joc care permite acest lucru, la fel si accesibilitatea de pe oricare alt dispozitiv mobil. RTP-ul este un subiect discutabil pentru ca nu este unul care să ofere câștiguri mari în dese rânduri, dar aceste câștiguri există, se pot declanșa oricând. Pentru a juca Book of Ra pe bani reali, îți recomandăm Unibet Cazino, Betano Cazino sau NetBet Cazino, three din cele mai apreciate cazinouri online licențiate în România. Precum și celelalte jocuri ca la aparate, Book of Ra gratis este ușor de înțeles și destul de captivant.

Share this post

× How can I help you?